Viering 40 jaar Jeugdhuis De Zunne


Beste (ex-) leden / bestuursleden / sympathisanten van Jeugdhuis De Zunne,

In het jaar 2016 wordt Jeugdhuis De Zunne 40 jaar oud! Als huidig bestuur vinden wij dan ook dat we dit niet zomaar kunnen laten voorbijgaan. Daarom plannen wij in oktober een groot feestweekend om deze 40ste verjaardag van ons geliefde jeugdhuis te vieren!

Deze verjaardag moet een feest worden voor alle generaties van De Zunne, jong en minder jong. Dit zal echter heel wat organisatie vragen. Daarom zijn wij op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers uit deze verschillende generaties, om dit alles samen te organiseren.

Eén van de eerste organisatorische werken is het aanleggen van een contactenlijst van leden en bestuursleden door de jaren heen. Daarom vragen wij alle (ex-)(bestuurs)leden om het bijgevoegde invulformulier te vervolledigen en ons terug te bezorgen. Je kan het ingevulde formulier binnenbrengen in De Zunne, versturen via email, of invullen op de website.

Waarschijnlijk zullen wij er niet in slagen om iedereen die door de jaren heen betrokken was bij De Zunne, via deze brief te contacteren. Indien u weet dat bepaalde personen niet werden gecontacteerd, laat het ons dan zeker weten, of bezorg hen een kopie van deze brief. Op het onderstaande formulier kan u trouwens ook de namen vermelden van personen die samen met u actief waren in De Zunne. Op die manier hopen wij een zo volledig mogelijke lijst te kunnen opstellen. Zaken die kunnen bijdragen in deze zoektocht (zoals ledenlijsten of foto’s) zijn uiteraard zeer welkom!

Eén van de eerste ideeën die al aan het bruisen zijn, is een tentoonstelling over “De Zunne door de jaren heen”. Hiervoor zijn wij op zoek naar allerlei zaken die iets met de geschiedenis van De Zunne te maken hebben: foto’s, video’s, affiches, vlaggen, T-shirts,… Dus als je ergens nog een Zunne archief hebt, laat het ons dan zeker weten! Ook anekdotes en straffe verhalen zijn steeds welkom!

Laten we samen van deze verjaardag een spetterend feest maken!

Met vriendelijke groeten

Bestuur jeugdhuis De Zunne
Vladslostraat 9
8610 werken
40jaardezunne@jeugdhuisdezunne.be
 
Naam:
Adres:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Ik was:
Ik wil mij opgeven als medewerker voor het feestweekend van 40 jaar De Zunne:
Ik beschik over volgende materialen voor het aanmaken contactenlijst of voor een tentoonstelling 'De Zunne door de jaren heen':
Deze personen waren ook actief betrokken bij jeugdhuis De Zunne: